Åndedrætsterapi

Åndedrætsterapi kort fortalt, er en terapiform hvor du selv, under supervision af mig, går ind og arbejder med dit indre. Du og din krop bestemmer selv tempoet, og hvad du har brug for at arbejde med. Modsat den traditionelle terapi hvor jeg har oplevelsen af, at det ofte er terapeuten der bestemmer, er du her selv den styrende. Du skal selv hele tiden, støttet af mig, ”gå vejen” hvor du efterhånden vil få en mere hel oplevelse af livet.

Åndedrætsterapi er en dyb healende terapiform, som indledes med en samtale. Herefter arbejder vi med en blid og enkel vejrtrækningsteknik som støtter dig i, at trække vejret fuldt og helt og dermed få en mere hel oplevelse af livet.

Åndedrætsterapi kan på en meget blid måde, forløse gamle sår og traumer.

Åndedrættet er med til at forene krop og sind.

Dette gør at du vil få en følelse af indre klarhed og frihed, som gør, at du vil opleve mere overskud til dig selv og dine omgivelser.

 

Jeg har som sygeplejerske bl.a. arbejdet i psykiatrien i 6 år. Med den erfaring jeg har med derfra, vil jeg med glæde fortælle hvor meget dybere, jeg føler man kommer ind og arbejder med sig selv, når man modtager åndedrætsterapi.

Jeg blev færdig med den 3 årige uddannelse som åndedrætsterapeut i juni 2008, og har allerede en fantastisk oplevelse af, gennem mine klienter, hvor godt det hjælper dem videre til at værdsætte deres liv.

”Åndedræt er liv”

Telefonisk: 40 16 78 78


Adresse
Ålholmparken 95
3400 Hillerød
Find kort hérVejledende priser

Zoneterapi 700,-
Sportszoneterapi 700,-
Fysiurgisk massage 700,-
Kranio-Sakral Terapi 700,-
Åndedrætsterapi 1,5 timer 900,-
Kombineret behandling 700,-
Behandling af børn 400,-